Stoppen met roken top 5 hulpmiddelen

stoppen met roken 5 tips

Stoppen met is waarschijnlijk het beste wat je voor jezelf kunt doen. Maar dat maakt het nog niet makkelijker

1- RookBlok  Natuurlijke ingrediënten in Rookblok helpen bij stoppen met roken. Natuurlijke ingrediënten in Rookblok remmen het verlangen naar nicotine waardoor stoppen met roken gemakkelijk wordt. Rookblok capsules bevatten 100% natuurlijke ingrediënten, de inname van deze natuurlijke ingrediënten is volledig veilig en verantwoord én u ervaart geen negatieve bijwerkingen.

Pre-zomer 2023Pre-zomer 2023

2-NICORETTE® Menthol mint mondspray is geschikt om op moeilijke momenten snel de behoefte aan een sigaret te onderdrukken. Bijvoorbeeld na de maaltijd, wanneer je gestresseerd bent of in een omgeving waar gerookt wordt.

3-NiQuitin patch zijn transparante pleisters met een uniek controlemembraan. Hierdoor wordt er gedurende 24 uur nicotine afgegeven aan het lichaam. Zo krijgt het lichaam steeds een constante dosis nicotine binnen en beschermt je zo tegen het sterke verlangen naar een sigaret als je wakker wordt.

4-Nicotinell® zuigtabletten lossen op in de mond en geven zo een dosis nicotine af die je helpt je behoefte om te roken weg te nemen. Ze zijn handig en discreet, dus je kunt ze in bijna elke situatie gebruiken, waar je ook bent.

5-Nicotinell® kauwgom Tijdens het kauwen geeft Nicotinell® kauwgom de nicotine af die nodig is om je behoefte naar sigaretten weg te nemen.

Reacties zijn gesloten.