Nu bestellen bij Bol.com

Bisolvon bijsluiter

bisolvon bijsluiter

Onderaan vind je de Bisolvon bijsluiter.Bisolvon direct bestellen? Klik hier.

Bisolvon® drank 125 en 200 ml. is effectief in de behandeling van vastzittende hoest. Het kortademige gevoel in je borstkast is het resultaat van te veel dik slijm in je luchtwegen. Hierdoor ontstaat een natuurlijke reactie om van het slijm af te komen: je gaat hoesten. Bisolvon® drank helpt de luchtwegen vrij te maken, door het slijm af te breken. Bisolvon® bevat broomhexine, een goed verdraagbaar en effectief ingrediënt, dat het slijm dunner en vloeibaarder maakt, zodat het slijm makkelijker kan worden opgehoest.
Lees voor gebruik de bijsluiter. Bisolvon® bevat broomhexine.

Bij verkoudheid of griep treedt er een invasie op van virussen in het lichaam.
Deze virussen beschadigen de afdekkende lagen in de luchtwegen ( dit noemt men het luchtweg epitheel). Hierdoor treedt er een ontsteking op, die gepaard gaat met de aanmaak van abnormaal taai slijm. Dit slijm veroorzaakt onder andere een hoestprikkel, maar aangezien het taai is wordt het slijm moeilijk opgehoest. Men spreekt dan van een vastzittende hoest. Deze vastzittende hoest is een verschijnsel dat vaak bij verkoudheid en griep optreedt. Aan dit verschijnsel van vastzittende hoest kan iets worden gedaan.
Slijm, kortademig en een reutelende ademhaling – dit zijn allemaal kenmerken bij een vastzittende hoest.

Dit wordt ook wel “natte” of “productieve” hoest genoemd. Allemaal het gevolg van te veel en te dik slijm in je luchtwegen. Dit kleverige goedje kan wit, geel of groen zijn en komt los wanneer je hoest.
De natuurlijke reactie van het lichaam bij te veel slijm is hoesten, om de luchtwegen vrij te maken. Het ophoesten van dit slijm kan gestimuleerd worden door een slijmoplossend middel, zoals Bisolvon®.

Yummygums vitamine gummies

Klik hier voor de bisolvon bijsluiter

Bisolvon direct bestellen? Klik hier.

Deze Bisolvon bijsluiter en deze site zijn geen vervanging voor medisch advies. Consulteer altijd een arts. Ga alsjeblieft verantwoordelijk om met je gezondheid en die van anderen.

 

Reacties zijn gesloten.

  • GezondheidGezondheid