Welke soort magnesium is het beste?

Welke soort magnesium is het beste
 

Iedereen die ooit magnesium supplementen besteld heeft, heeft ongetwijfeld te maken gehad met de overweldigende hoeveelheid soorten en merken magnesium. Logische vraag is dan ook, welke soort magnesium is het beste?

In volle openheid,: Prioriteit van dit stuk is goede informatie verstrekking en lezers beter op de hoogte te brengen. Daarnaast bevat deze tekst links naar winkels die magnesium verkopen. Mocht jij er een bestelling plaatsen dan kan het zijn dat bijsluiter.info een klein percentage verdient. Uiteraard betaal jij niets teveel.

In het vorige stuk hebben we 23 voordelen van magnesium op een rij gezet

Nu gaan we kijken naar de vraag, Welke soort magnesium is het beste?

Dit stuk is bedoeld om in een paar gemakkelijke zinnen je opweg te helpen naar een keuze die voor jou optimaal is.

Als je kijkt naar hoeveel soorten en merken magnesium er vandaag de dag verkocht worden, dan kun je er duizelig van worden.

Yummygums vitamine gummies

Hier onder staan in het kort de verschillende soorten en hun superpowers beschreven.

Magnesium Malate, voor gezonde ontspannen spieren en om meer energie in je cellen te krijgen. (Krebs circel) productie van speeksel, verbetering van je spijsvertering.

Magnesium Threonate, om je hersenfunctie, geheugen te verbeteren en je hersenen te beschermen tegen ouderdom.

Magnesium Oxide, tegen constipatie. Dit is de meest vooorkomende en goedkoopste vorm van magnesium. Het kan dus diarree veroorzaken.

Magnesium Chloride gaat via je huid. Sommige badzouten bevatten Magnesium Chloride

Magnesium Sulfate, ook wel Epsom Salt, voor spierontspanning en detox. Wordt meestal ook als badzout gebruikt

Magnesium Glycinate wordt snel opgenomen door het lichaam, zonder dat het je darmen ontzet. Het wordt aangeraden om het voor het slapen gaan in te nemen ter bevoordereing van een goede nachtrust.

Magnesium Citraat, is de all-rounder van de magnesiums. Bij twijfel, ga voor deze. Het heeft kalmerende eigenschappen, kan zo je slaap verbeteren. Magnesium Citraat kan krampen ‘s nachts in je benen vermijden. Helpen bij je spijsvertering. Ook prijstechnisch lijkt dit een goede keuze.

How to Choose the Best Magnesium Supplement for Your Body

Reacties zijn gesloten.