Nu bestellen bij Bol.com

Strepfen bijsluiter

Strepfen bijsluiter

Onderaan vind je de Strepfen bijsluiter.

Keelpijn is vaak een gevolg van een ontsteking van de keelholte. Dit kan zich ook manifesteren in symptomen zoals roodheid, zwelling en moeilijkheden bij het slikken.

Strepfen 8,75mg zuigtabletten en spray bevatten 8,75 mg flurbiprofen. Flurbiprofen heeft sterke pijnstillende en ontstekingsremmende eigenschappen waardoor het keelpijn verlicht, en de zwelling van de keel en moeilijkheden bij het slikken vermindert.
Flurbiprofen is een ontstekingsremmende pijnstiller. Dit soort pijnstillers wordt ook wel NSAID’s genoemd. Het werkt pijnstillend, ontstekingsremmend en koortsverlagend.

De NSAID flurbiprofen is een propionzuurderivaat dat werkzaam is via remming van de prostaglandinesynthese. Bij mensen heeft flurbiprofen krachtige pijnstillende, koorts- en ontstekingsremmende eigenschappen. Een dosis van 8,75 mg opgelost in kunstmatig speeksel vermindert de prostaglandinesynthese in gekweekte humane respiratoire cellen.

Yummygums vitamine gummies

“Strepfen 8,75 mg keelspray is geïndiceerd voor het symptomatisch verlichten van acute keelpijn bij volwassenen gedurende een korte periode.”

Strepfen werkt lokaal in op de plaats van de keelpijn.
– de zuigtabletten, ook als suikervrij verkrijgbaar, werken tot 4 uur nadat de zuigtablet op is.
– de Spray 8,75 mg / dose werkt tot 6 uur lang.

Strepfen 8,75 mg Spray / dose verbetert het vermogen om te spreken en de stem te gebruiken en heeft een verzachtend en afdekkend effect op de keel.

Niet gebruiken bij: overgevoeligheid voor flurbiprofen of voor één van de hulpstoffen. Patiënten bij wie eerder overgevoeligheidsreacties (bijvoorbeeld astma, bronchospasme, rhinitis, angio-oedeem of urticaria) zijn opgetreden als reactie op acetylsalicylzuur of andere NSAID’s. Een actief ulcus pepticus/bloeding of een voorgeschiedenis met recidieven daarvan (twee of meer onderscheiden episodes van aangetoonde ulceratie) en intestinale ulceratie. Een voorgeschiedenis van gastro-intestinale bloeding of perforatie, ernstige colitis, bloeding of hematopoëtische stoornissen in verband met eerder NSAID-gebruik. Gelijktijdig gebruik van NSAID’s, met inbegrip van cyclo-oxygenase-2-specifieke remmers. Het laatste zwangerschapstrimester. Ernstig hart-, nier- of leverfalen.

Klik hier onder voor de Strepfen bijsluiter

Deze Strepfen bijsluiter en deze site zijn geen vervanging voor medisch advies. Consulteer altijd een arts. Ga alsjeblieft verantwoordelijk om met je gezondheid en die van anderen.

Reacties zijn gesloten.

  • GezondheidGezondheid