Nu bestellen bij Bol.com

Sperti bijsluiter

sperti bijsluiter

Onderaan vind je de Sperti bijsluiter.

Gebruik Sperti zalf bij de behandeling van klachten ten gevolge van aambeien, zoals jeuk, vochtafscheiding, bloedinkjes, pijn of een combinatie van deze verschijnselen.

Gebruik Sperti Aambeienzalf niet als je allergisch (overgevoelig) bent voor de werkzame bestanddelen of voor één van de andere bestanddelen van Sperti Preparation H, aambeienzalf.

Breng bij klachten ´s-morgens , ´s-avonds en na elke stoelgang een weinig zalf aan. Voor het inwendig aanbrengen van de zalf kan de applicator op de tube geschroefd worden. Reinig de anale opening na elke stoelgang eerst met zacht toiletpapier en dan met een washandje en lauw water. Droog daarna voorzichtig of, beter nog, dep voorzichtig droog met een zachte handdoek. U mag het product niet langer dan 14 dagen gebruiken zonder een arts te raadplegen. Raadpleeg bovendien uw arts, indien de klachten aanhouden of terugkeren, en bij pijnlijke en bloedende aambeien. In geval u bemerkt dat Sperti Aambeienzalf te sterk of juist te weinig werkt, raadpleeg dan uw arts of apotheker.

Sale Solden 2023Sale Solden 2023

Sperti Bijwerkingen

Zoals alle geneesmiddelen kan Sperti Preparation H, aambeienzalf bijwerkingen veroorzaken, hoewel niet iedereen ze krijgt.

    • Aandoeningen van huid of onderhuid : Zeer zelden (< 1: 10000 inclusief afzonderlijke gevallen) kunnen overgevoeligheidsreacties ontstaan, die na staken van de behandeling weer verdwijnen. Methyl- en propyl-p-hydroxybenzoaten kunnen vertraagde allergische reacties, zoals huidontsteking, veroorzaken. Zelden treedt een onmiddellijke reactie op met huiduitslag en benauwdheid door kramp van de spieren van de luchtwegen (bronchospasmen).

Wanneer één van de bijwerkingen ernstig wordt of in geval er bij u een bijwerking optreedt die niet in deze bijsluiter is vermeld, raadpleeg dan uw arts of apotheker.Klik hier onder voor de Sperti bijsluiter.

Sperti Bijwerkingen

Deze Sperti bijsluiter en deze site zijn geen vervanging voor medisch advies. Consulteer altijd een arts. Ga alsjeblieft verantwoordelijk om met je gezondheid en die van anderen.

Reacties zijn gesloten.

  • GezondheidGezondheid