Overgang? Verminder je klachten

prettig-de-overgang-door
Phytofemme brengt uw hormonen in balans en helpt u op een prettige manier de overgang door.

Natuurlijke ingrediënten in Phytofemme helpen overgangsklachten verminderen. Natuurlijke ingrediënten in Phytofemme stimuleren een goede hormoonbalans en helpen overgangsklachten verminderen zodat u op een prettige manier de overgang door komt. Phytofemme bevat 100% natuurlijke ingrediënten waardoor langdurig gebruik veilig en verantwoord is. De natuurlijke ingrediënten in Phytofemme kunnen hun werk blijven doen zolang u in de overgang bent.

Krachtige ingrediënten in Phytofemme:

Zink voor een goede weerstand tijdens de overgang

Yummygums vitamine gummies

Zink is een van de algemene natuurlijke ingrediënten in Phytofemme die een goede werking heeft op de weerstand en het immuunsysteem. Een goede weerstand tijdens de overgang zorgt dat overgangsklachten zoals vermoeidheid verminderen.

Calcium en Fosfor voor sterke botten tijdens de overgang

Tijdens de overgang is de kans op het ontstaan van botontkalking/osteoporose groter. Dit omdat tijdens de overgang de hormonen oestrogeen en progesteron in het lichaam afnemen. Deze hormonen beschermen normaal gesproken de botten. De natuurlijke ingrediënten Calcium en Fosfor zorgen tijdens en na de overgang sterke botten.

Soy Isoflavones bootst het hormoon oestrogeen na tijdens overgang

Soy Isoflavones lijken qua structuur op het hormoon oestrogeen. Tijdens de overgang produceert het lichaam minder oestrogeen waardoor overgangsklachten ontstaan. Soy Isoflavones zorgen tijdens de overgang voor overgangsklachten verminderen.

Chaste tree voor een goede hormoonbalans tijdens de overgang

Chaste tree in een van de natuurlijke ingrediënten in Phytofemme die helpt bij een goede hormoonbalans tijdens de overgang. Een goede hormoonbalans zorgt voor beperking van overgangsklachten.

Avena Sativa helpt bij overgangsklachten verminderen

Avena Sativa is ook een van de krachtige natuurlijke ingrediënten in Phytofemme en heeft een specifieke werking bij overgangsklachten verminderen. Avena Sativa helpt de overgangsklachten slapeloosheid en nervositeit verminderen.

Reacties zijn gesloten.