Nu bestellen bij Bol.com

Dentinox bijsluiter

dentinox bijsluiter

Onderaan vind je de Dentinox bijsluiter.

Denitnox bestellen, klik hier

Het geneesmiddel Dentinox heeft een plaatselijke, pijnstillende werking (dankzij de stof lidocaïne) en is suikervrij.

Doorkomen van eerste tandjes kan als pijnlijk ervaren worden. Hoogstens 4 maal per dag steeds 2 à 3 druppels met wat-tip aanbrengen op de pijnlijke plaatsen van het tandvlees.

Yummygums vitamine gummies

De werkzame stof is lidocaïnehydrochloride. De andere stoffen zijn kamille-tinctuur, macrogollaurylether, sorbitoloplossing, glycerol, polyvidon, polysorbaat 20, saccharinenatrium, levomenthol, xylitol en gezuiverd water.

Dentinox kan zonder recept worden verkregen en kost doorgaans rond de 6 euro. Het is onder andere te koop bij de meeste apotheken, Kruidvat, grote filialen van veel supermarkten. Denitnox bestellen, klik hier.

Lees de Dentinox bijsluiter goed door voor gebruik.

Wanneer Dentinox niet gebruiken

Gebruik Dentinox niet bij infecties, zweren of verwondingen in de mond. Kijk ook of je kindje niet overgevoelig is voor één van de bestandsdelen.

Raadpleeg voor gebruik je huisarts als je kind ook andere geneesmiddelen gebruikt of lichamelijke problemen heeft. Denk bij lichamelijke problemen onder andere aan lever- en nierfunctiestoornissen, hartritmestoornissen, een te lage bloeddruk of stuipen.

Klik hier onder voor de Dentinox bijsluiter

Deze Dentinox bijsluiter en deze site zijn geen vervanging voor medisch advies. Consulteer altijd een arts. Ga alsjeblieft verantwoordelijk om met je gezondheid en die van anderen.

 

Reacties zijn gesloten.

  • GezondheidGezondheid