Nu bestellen bij Bol.com

VSM Puur Mama zwangerschapsvitamines bijsluiter

vsm-puurmama-vitamines_bijsluiter

Onderaan vind je de VSM Puur Mama zwangerschapsvitamines bijsluiter.

VSM puur Mama zwangerschapsvitamines draagt bij aan een goede inname van de benodigde vitamines en mineralen. VSM puur Mama zwangerschapsvitamines bevat 12 verschillende vitamines en 7 mineralen die samen bijdragen aan een goede ontwikkeling en conditie van jezelf en je baby. Bevat de door de Gezondheidsraad geadviseerde hoeveelheid vitamine D en foliumzuur.

De selectie en dosering van vitamines en mineralen is specifiek afgestemd op jouw vitaminebehoefte in de periode voor, tijdens en na de zwangerschap, maar ook op de behoefte van je ongeboren of borstgevoede kindje. De tabletten bevatten een beperkte hoeveelheid vitamine A in de vorm van β-caroteen, verschillende vitamines B, vitamine C, D en E en mineralen. Deze vitamines en mineralen zijn geselecteerd om jou als (aanstaande) moeder in goede conditie te houden. Verder bevat dit product de door de Gezondheidsraad geadviseerde hoeveelheid vitamine D en foliumzuur. Foliumzuur draagt bij tot de vorming van de placenta en de groei van je ongeboren baby.

Voor de volledige lijst van ingrediënten kan je de gebruiksaanwijzing raadplegen.

Yummygums vitamine gummies

Klik hier onder voor de VSM Puur Mama zwangerschapsvitamines bijsluiter

Deze VSM Puur Mama zwangerschapsvitamines bijsluiter en deze site zijn geen vervanging voor medisch advies. Consulteer altijd een arts. Ga alsjeblieft verantwoordelijk om met je gezondheid en die van anderen.

Reacties zijn gesloten.

  • GezondheidGezondheid