Scheren zonder huidirritatie

Scheren zonder huidirritatie

Scheerirritatie is een veel voorkomend probleem. Meer dan de helft van de totale wereldbevolking scheert zich. Een groot deel van de mensen die zich scheren, zullen wel eens te maken hebben gehad met scheerirritatie zoals rode bultjes of ingegroeide haren. Kom dit probleem u bekend voor?

 

Met SoftShave kunt u irritatie na het scheren nu behandelen én voor altijd voorkomen!

 

Yummygums vitamine gummies

SoftShave is een zeep emulsie en scheer emulsie in één. Wanneer u rode bultjes en ingegroeide haartjes wilt behandelen, kunt u de huid wassen met SoftShave. Ook kunt u SoftShave als scheergel gebruiken om irritatie na het scheren te voorkomen.

U heeft geen ander scheerschuim, scheerzeep of scheergel meer nodig!

SoftShave is geschikt voor man en vrouw en kan op alle onderdelen van het lichaam gebruikt worden. SoftShave is samengesteld op basis van 100% natuurlijke ingrediënten die een verzorgende en zachte werking hebben op de huid.

Unieke formule met een eeuwenoude basis..

Waarom werkt SoftShave zo goed?

SoftShave is ontwikkeld met een eeuwenoud ingrediënt als basis. Diverse onderzoeken hebben aangetoond dat zeewier een bacterie dodend effect heeft.

WaveCare heeft hierop ingespeeld en een product ontwikkeld met het zeewier Kelp als basis. Kelp staat bekend als een bron van zeer belangrijke stoffen voor het lichaam die onder andere een bacterie dodende werking hebben.

Kelp is de meest krachtige zeewier soort en is een 100% natuurlijk ingrediënt. Door Kelp te combineren met een natuurlijke, verzorgende zeep emulsie is een top product ontstaan met een uitstekende werking!
SoftShave verzorgt uw huid dagelijks op 100% natuurlijke wijze

Waarom zou u SoftShave moeten gebruiken?

SoftShave is een uniek product dat nog niet eerder gemaakt is. De combinatie van het super zeewier Kelp en de 100% natuurlijke zeep emulsie maken een zeer krachtige, snelle, hygiënische en verzorgende werking mogelijk!

Naast SoftShave zijn er meerdere soortgelijke producten op de markt. SoftShave is echter uniek! SoftShave is het eerste product dat niet bijtend, maar juist zacht en verzorgend is voor de huid en daarom ook geschikt is voor het hele lichaam!
Voordelen van SoftShave?

-Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding
-Unieke formule
-Krachtige en snelle werking
-2-voudige werking
-Zeer gemakkelijk in gebruik
-100% natuurlijk
-Neutrale geur en kleur
-Vele positieve gebruikers
-Zacht en verzorgend voor de huid

Reacties zijn gesloten.