Nu bestellen bij Bol.com

Buscopan bijsluiter

buscopan bijsluiter

Onderaan vind je de Buscopan bijsluiter.

Buscopan is een remedie tegen maagkrampen veroorzaakt door de spier in uw spijsverteringskanaal die verkrampt door stress, veranderingen in levensstijl of het eten van bepaalde voedingsmiddelen. Buscopan verlicht buikpijn, indigestie pijn en maagzuur, allemaal reacties op krampen.Buscopan is een remedie tegen maagkrampen veroorzaakt door de spier in uw spijsverteringskanaal die verkrampt door stress, veranderingen in levensstijl of het eten van bepaalde voedingsmiddelen.

Een aandoening die vaak met hinderlijke, pijnlijke krampen van de darmen gepaard gaat is het zogenaamde prikkelbaar-darmsyndroom of irritable bowel syndrome (IBS; andere benamingen zijn o.a. spastisch colon, irritable colon). Het prikkelbaar-darmsyndroom is de meest voorkomende \’aandoening\’ van het maag-darmkanaal. In de algemene bevolking komt het vooral voor bij personen van 15–65 jaar, bij 15-20% van de vrouwen en 5-20% van de mannen. De werkzame stof is butylscopolamine. Buscopan is beschikbaar als dragee, zetpil en injectie.

 

Yummygums vitamine gummies

Klik hier voor de buscopan bijsluiter voor injectievloeistof en tabletten


Ga naar: Buscopan bestellen

 

Deze Buscopan bijsluiter en deze site zijn geen vervanging voor medisch advies. Consulteer altijd een arts. Ga alsjeblieft verantwoordelijk om met je gezondheid en die van anderen.

 

Reacties zijn gesloten.

  • GezondheidGezondheid