Nu bestellen bij Bol.com

Coversyl bijsluiter

coversyl bijsluiter

Onderaan vind je de Coversyl bijsluiter.

Coversyl verwijdt de perifere bloedvaten van het lichaam. Hierdoor neemt de belasting van het hart af en daalt de bloeddruk (= antihypertensieve werking).

De werking begint na 4-6 uur en duurt ca. 24 uur.

Coversyl 4mg is inderdaad niet meer beschikbaar in nederland. Met ingang van 1 februari 2008 heeft de firma Servier het product Coversyl vervangen door Coversyl arg. De nieuwe Coversyl arg bevat een perindopril-formulering met arginine. Arginine heeft een hoger moleculair gewicht dan erbumine, in de huidige formulering van Coversyl. Door het hogere moleculaire gewicht verandert de dosering: Coversyl 4mg wordt Coversyl arg 5mg Coversyl 2mg wordt Coversyl arg 2,5mg Coversyl Plus 4/1,25mg wordt Coversyl PLUS arg 5/1,25mg De nieuwe Coversyl arg tabletten zijn therapeutisch gelijkwaardig aan de huidige Coversyl tabletten. Doordat het patent van coversyl is verlopen zijn er nu wel merkloze coversyl 4 mg tabletten beschikbaar onder de naam perindopril 4mg. Deze tabletten zijn bevatten wel exact dezelfde stof als de coversyl en in de doseringen die u gewend was. 

Yummygums vitamine gummies

Bron: ziekenhuis.nl

Klik hier voor de Coversyl bijsluiter

Deze Coversyl bijsluiter en deze site zijn geen vervanging voor medisch advies. Consulteer altijd een arts. Ga alsjeblieft verantwoordelijk om met je gezondheid en die van anderen.

Reacties zijn gesloten.

  • GezondheidGezondheid