Nu bestellen bij Bol.com

Antigrippine bijsluiter

Antigrippine bijsluiter

Onderaan vind je de Antigrippine bijsluiter.

De werkzame stoffen in Antigrippine zijn paracetamol en coffeïne. Verder zit er vitamine C (ascorbinezuur) in. De combinatie van paracetamol met coffeïne en vitamine C is zonder recept verkrijgbaar in tabletten en wordt gebruikt bij pijn en koorts.

Paracetamol werkt pijnstillend en koortsverlagend. Coffeïne werkt opwekkend en versterkt mogelijk het pijnstillende effect van paracetamol. Vitamine C wordt hieraan toegevoegd met het idee dat een verkoudheid sneller overgaat als men voldoende vitamine C binnen krijgt. Het is echter nooit bewezen dat vitamine C enig nut heeft als toevoeging aan paracetamol met coffeïne en vitamine C.

U zult op deze site geen aparte informatie vinden over Antigrippine. Wel kunt u informatie opzoeken over: paracetamol met coffeïne en vitamine C.

Yummygums vitamine gummies

Antigrippine stilt pijn en verlaagt koorts bij griep en verkoudheid en na vaccinatie. Stilt pijn bij hoofdpijn, kiespijn, spierpijn, spit, zenuwpijn en menstruatiepijn.

Mogelijke bijwerkingen (o.a.)

Nierontsteking (= nefritis), na langdurig gebruik van hoge doses.

Leverbeschadiging, ernstige tot dodelijke, na hoeveelheden van 6 gram of meer per keer of chronisch gebruik van 3-4 g per dag.

Overgevoeligheid voor dit middel of voor een of meer van de bestanddelen.
Antigrippine kun je hier bestellen

Klik hier voor de Antigrippine bijsluiter

Deze Antigrippine bijsluiter en deze site zijn geen vervanging voor medisch advies. Consulteer altijd een arts. Ga alsjeblieft verantwoordelijk om met je gezondheid en die van anderen.

 

Reacties zijn gesloten.

  • GezondheidGezondheid