Nu bestellen bij Bol.com

Gaviscon bijsluiter

Gaviscon bijsluiter

Onderaan vind je de Gaviscon bijsluiters.

Gaviscon bestellen kan hier.
Gaviscon bij brandend maagzuur:

snelle verlichting van de klachten
voorkomt terugvloeien van maagzuur naar de slokdarm
werkt tot 4 uur lang
natuurlijke samenstelling
werkt alleen daar waar nodig
verkrijgbaar als vloeibare variant en als kauwtabletten in frisse smaken

Gaviscon zorgt voor een snelle verlichting van de klachten van brandend maagzuur en zure oprispingen. Gaviscon legt een beschermend schuimlaagje bovenop de maaginhoud, waardoor voorkomen wordt dat het maagzuur terugvloeit naar de slokdarm. Gaviscon heeft uitsluitend natuurlijke ingrediënten. Het beschermende laagje houdt tot vier uur lang stand.

Select 2024Select 2024

De maag is het enige deel van het spijsverteringsstelsel dat zuur hoort te bevatten. Dit zuur helpt bij het verteren van voedsel. Het kan voorkomen dat er een klein beetje maagzuur toevallig op een verkeerde plek terecht komt, namelijk in de slokdarm. De slokdarm raakt door het maagzuur geïrriteerd met als gevolg pijnlijke en branderige klachten. Dit wordt ook wel brandend maagzuur en zure oprispingen genoemd.

Gaviscon zorgt voor een effectieve verlichting van brandend maagzuur. De vloeibare Gaviscon suspensie zorgt in de slokdarm voor snelle verlichting van de pijnlijke en branderige klachten bij brandend maagzuur en zure oprispingen. Gaviscon legt een beschermend laagje bovenop de maaginhoud. Dit laagje voorkomt het terugvloeien van maagzuur naar de slokdarm. Het maagzuur blijft in de maag en kan daar blijven zorgen voor een goede spijsvertering. Het beschermende laagje houdt tot vier uur lang stand.

Gaviscon wordt niet opgenomen in uw bloed en heeft geen invloed op de processen die van nature in uw lichaam plaatsvinden, zoals de spijsvertering.

Gaviscon heeft alleen natuurlijke ingrediënten en is samengesteld op basis van een hoge kwaliteit zeewier, dat voor de kust van Noorwegen wordt gewonnen.

Klik hier voor de Gaviscon bijsluiter tabletten

Klik hier voor de Gaviscon bijsluiter Suspensie

Deze Gaviscon bijsluiters en deze site zijn geen vervanging voor medisch advies. Consulteer altijd een arts. Ga alsjeblieft verantwoordelijk om met je gezondheid en die van anderen.

 

Reacties zijn gesloten.

  • GezondheidGezondheid