Nu bestellen bij Bol.com

Nestosyl bijsluiter

Nestosyl bijsluiter

Onderaan vind je de Nestosyl bijsluiter.

Nestosyl Classic crème is een multifunctionele huidapotheek in een tube. De Nestosyl crème is een geneesmiddel dat zonder recept verkrijgbaar is en is geschikt voor o.a.:

oppervlakkige snij- en schaafwondjes
insectenbeten
kortdurende jeuk

Werking:
Nestosyl crème werkt plaatselijk pijn- en jeukverlichtend bij bijvoorbeeld beten of steken door insecten. De crème heeft een dekkende, verkoelende en zwak samentrekkende werking.

Select 2024Select 2024

De meest voorkomende wonden zijn de schaafwonden, snijwonden en brandwonden.

Schaafwonden:
Schaafwonden zijn vaak oppervlakkig en laten weinig en kortstondig bloed vrij. De bovenste laag van de huid voelt ruw aan en eventueel zitten er nog kleine deeltjes van het object waar tegen aan is geschaafd in.

Snijwonden:
Snijwonden zijn pijnlijke, scherpe, duidelijke begrensde wonden waarbij meer bloed kan worden verloren. De bovenste huidlaag is beschadigd bij een snijwond.

Brandwonden:
Brandwonden vallen eigenlijk buiten de bovenstaande wonden kunnen ontstaan in diverse situaties. Afhankelijk van brandsituatie zijn de brandwonden onder te verdelen in drie categorieën:

Eerstegraads brandwonden – De huid is rood, licht gezwollen en pijnlijk
Tweedegraads brandwonden – De huid is rood, licht gezwollen, pijnlijk en vertoont blaren
Derdegraads brandwonden – De huid is grauwwit of zwart en heeft de normale soepelheid verloren. De huid naast de brandwond is pijnlijk, niet de wond zelf.
Nestosyl is niet geschikt voor tweede- en derdegraads brandwonden.

Klik hier onder voor de Nestosyl bijsluiter

Deze Nestosyl bijsluiter en deze site zijn geen vervanging voor medisch advies. Consulteer altijd een arts. Ga alsjeblieft verantwoordelijk om met je gezondheid en die van anderen.

 

Reacties zijn gesloten.

  • GezondheidGezondheid