Nu bestellen bij Bol.com

Minulet bijsluiter

minulet bijsluiter

Onderaan vind je de Minulet bijsluiter.

MINULET is een anticonceptiepil die wordt gebruikt om zwangerschap te voorkomen. Anticonceptiepillen die twee hormonen bevatten, zoals MINULET, worden ‘combinatiepillen’ genoemd. De twee verschillende hormonen in MINULET zijn 75 microgram gestodeen (een progestageen) en 30 microgram ethinylestradiol (een oestrogeen). MINULET biedt betrouwbare bescherming tegen zwangerschap, op voorwaarde dat de pil correct wordt ingenomen, zonder dat een pil wordt vergeten.

Om de kans op het vergeten van de pil zo klein mogelijk te maken, kan het helpen om een vast tijdstip aan te houden voor het slikken van de pil. De combinatiepillen met 21 pillen per strip, zoals MINULET, slik je gedurende 3 weken en daarna heb je een stopweek. In de stopweek ben je ongesteld. Ook in de stopweek ben je beschermd tegen zwangerschap. Je kunt met deze pillen je stopweek en dus je ongesteldheid ook overslaan, door na de vorige strip meteen door te gaan met de volgende strip. Ook het verschuiven van de stopweek, bijvoorbeeld omdat je op vakantie gaat, is mogelijk met de combinatiepillen met 21 pillen per strip.

Bron: Anticonceptie.nl

Select 2024Select 2024

Klik hier onder voor de Minulet bijsluiter

Deze Minulet bijsluiter en deze site zijn geen vervanging voor medisch advies. Consulteer altijd een arts. Ga alsjeblieft verantwoordelijk om met je gezondheid en die van anderen.

Reacties zijn gesloten.

  • GezondheidGezondheid