Nu bestellen bij Bol.com

VSM hyperiplant bijsluiter

Hyperiplant bijsluiter

Onderaan vind je de VSM hyperiplant bijsluiter.

De werkzame stof van Hyperiplant wordt niet synthetisch geproduceerd, maar gewonnen uit de plant Hypericum perforatum (sint-janskruid). Hyperiplant (WS®5570) is een gestandaardiseerd extract en bevat een gegarandeerde hoeveelheid hypericine en hyperforine.

Net als bijna alle antidepressiva grijpt Hypericum perforatum (sint-janskruid) in op de neurotransmitters serotonine en noradrenaline. Daarnaast worden ook de beschikbaarheid van dopamine, gamma-aminoboterzuur (GABA) en glutamaat vergroot. Hypericum perforatum remt de heropname van neurotransmitters. De toename van beschikbare neurotransmitters in de synapse resulteert in antidepressieve werking.

De wetenschappelijk onderbouwde effectiviteit en verdraagbaarheid van Hyperiplant is gebaseerd op gestandaardiseerde hoeveelheid werkzame stoffen; het gepatenteerde speciale extract WS®5570. WS®5570 is onderzocht in een groot aantal wetenschappelijke studies.
De studies zijn uitgevoerd conform EU geldende richtlijnen voor klinisch onderzoek, zoals neergelegd in de Europese Farmacopee en in richtlijnen van de EMA.
Hyperiplant is zonder recept uitsluitend verkrijgbaar bij de apotheek.

Select 2024Select 2024

Klik hier onder voor de VSM hyperiplant bijsluiter

Deze VSM hyperiplant bijsluiter en deze site zijn geen vervanging voor medisch advies. Consulteer altijd een arts. Ga alsjeblieft verantwoordelijk om met je gezondheid en die van anderen.

Reacties zijn gesloten.

  • GezondheidGezondheid