Nu bestellen bij Bol.com

VSM Arniflor bijsluiter

VSM Arniflor bijsluiter

Onderaan vind je de VSM Arniflor bijsluiter.

Voor de cosmetische verzorging van blauwverkleuring van de huid en voor de ondersteuning van het herstellend vermogen van je huid kun je Arniflor zalf als eerste hulp gebruiken.
VSM Arniflor zalf is een natuurlijk plantaardig middel en bevat per 100 gram zalf 10 gram Arnica montana extract (valkruid).

Te gebruiken bij kneuzingen en verstuikingen en blauwe plekken ten gevolge van letsel.
Niet op open wonden gebruiken. De zalf is wel moeilijker afwasbaar en kan dus niet worden toegepast op de behaarde (hoofd)huid.

Arniflor zalf heeft een stimulerend effect op de doorbloeding van en gewrichten, in het bijzonder indien deze verstoord is door een kneuzing, door stoten of verrekken.
De verbeterde doorbloeding laat het genezingsproces sneller verlopen. Zwelling en blauwe plekken verdwijnen sneller en de wordt verlicht.
Er zijn verschillende klinische studies uitgevoerd naar de werkzaamheid en de veiligheid van het gebruik van uitwendig toegepaste arnica producten bij ten gevolge van overbelasting.

Sint 2023Sint 2023

Klik hier onder voor de VSM Arniflor bijsluiter

Deze VSM Arniflor bijsluiter en deze site zijn geen vervanging voor medisch advies. Consulteer altijd een arts. Ga alsjeblieft verantwoordelijk om met je gezondheid en die van anderen.

Reacties zijn gesloten.

  • GezondheidGezondheid