Nu bestellen bij Bol.com

Norit bijsluiter

norit bijsluiter

Onderaan vind je de Norit bijsluiter.

Norit bevat als werkzaam bestanddeel geactiveerde kool van plantaardige herkomst. Deze kool zorgt ervoor dat de schadelijke stoffen, van bijvoorbeeld een vergiftiging, die de diarree veroorzaken in het maagdarmkanaal geadsorbeerd worden en via de ontlasting het lichaam verlaten. Norit neemt dus op een natuurlijke manier de oorzaak van diarree weg.

Actieve kool heeft een intern oppervlak van 500 tot 1500 m2/g. Dat betekent dat de oppervlakte van 3 gram actieve kool vergelijkbaar is met dat van een voetbalveld. Dit stelt actieve kool in staat om over een groot darmoppervlak veroorzakers van diarree te binden en vervolgens via de ontlasting af te voeren uit het lichaam. Daardoor verdwijnt de diarree en wordt de ontlasting weer normaal.

Norit werkt snel bij acute diarree en bij vergiftigingen.
Norit zorgen voor adsorptie van in het maagdarmkanaal aanwezige schadelijke of ongewenste stoffen. Te gebruiken ter aanvulling van dieetmaatregelen bij acute diarree b.v. door verandering van voedsel of klimaat. Tevens te gebruiken als hulpmiddel bij de behandeling van vergiftigingen.

Select 2024Select 2024

Klik hier onder voor de Norit bijsluiter

Deze Norit bijsluiter en deze site zijn geen vervanging voor medisch advies. Consulteer altijd een arts. Ga alsjeblieft verantwoordelijk om met je gezondheid en die van anderen.

 

Reacties zijn gesloten.

  • GezondheidGezondheid