Nu bestellen bij Bol.com

VSM Arnica Montana D6 bijsluiter

VSM Arnica Montana D6

Onderaan vind je de VSM Arnica Montana D6 bijsluiter.

VSM Arnica montana D6 tabletten is een homeopathisch geneesmiddel. Omdat de wetgeving is veranderd staat er niet meer op de verpakking waarvoor het product bedoeld is. Op deze website staat waarom je niet op de verpakking of in de bijsluiter terug kunt vinden waarvoor het product gebruikt kan worden.

Dus, lees met grote voorzichtigheid. Het kan zijn, dat dit middel je helpt bij kneuzingen en verstuikingen en blauwe plekken ten gevolge van letsel.

VSM Arnica montana D6 tabletten is een echt `eerste hulp` middel bij valpartijen, stoten enzovoorts.

Yummygums vitamine gummies

Het heeft een stimulerend effect op de doorbloeding. Wanneer het direct na een blessure wordt ingenomen, blijven zwelling en bloeduitstorting (blauwe plek) beperkt en de pijn wordt verlicht.
VSM Arnica montana D6 kan ook worden ingenomen bij klachten ten gevolge van lichamelijk letsel ongeacht hoe lang geleden dat werd opgelopen, bijv. bij klachten veroorzaakt door een hersenschudding.

Klik hier onder voor de VSM Arnica Montana D6 bijsluiter

 

Arnica bijwerkingen

Er zijn van VSM Arnica montana D6 tabletten geen bijwerkingen bekend. Indien er bij u een bijwerking
optreedt die u als ernstig ervaart, informeer dan uw arts of apotheker

Deze VSM Arnica Montana D6 bijsluiter en deze site zijn geen vervanging voor medisch advies. Consulteer altijd een arts. Ga alsjeblieft verantwoordelijk om met je gezondheid en die van anderen.

Reacties zijn gesloten.

  • GezondheidGezondheid