Nu bestellen bij Bol.com

Excedrin bijsluiter

Excedrin bijsluiter

Onderaan vind je de Excedrin bijsluiter.

Direct Excedrin bestellen, klik hier.

De werkzame stoffen in Excedrin zijn acetylsalicylzuur, paracetamol en coffeïne. Acetylsalicylzuur is sinds 1899 internationaal op de markt en paracetamol sinds 1893.

Deze combinatie is zonder recept verkrijgbaar in tabletten en wordt gebruikt bij pijn en koorts.

Select 2024Select 2024

Acetylsalicylzuur is een ontstekingsremmende pijnstiller. Dit soort pijnstillers wordt ook wel NSAID’s genoemd. Het werkt pijnstillend, ontstekingsremmend en koortsverlagend.

Acetylsalicylzuur wordt ook gebruikt om te voorkomen dat bloed in de aderen samenklontert. Hiervoor is een lage dosering nodig, namelijk 30 tot 80 mg. Over deze toepassing leest u meer bij acetylsalicylzuur als antistollingsmiddel.

Acetylsalicylzuur in pijnstillende dosering is te gebruiken bij verschillende soorten pijn, zoals bij pijn door griep of verkoudheid, bij keelpijn, gewrichtspijn, spierpijn, menstruatieklachten, hoofdpijn en migraine.

Migraine kan je uit je dagelijks leven halen. Soms kan de migraine zo hevig zijn dat je je het liefst wat afzondert en geplande activiteiten afzegt. Daarom hebben we Excedrin ontwikkeld, een vrij verkrijgbaar zelfzorggeneesmiddel voor het
verlichten van migraine.

Excedrin verlicht niet alleen de pijn, het tempert ook de bijbehorende symptomen van migraine, zoals misselijkheid en gevoeligheid voor licht en geluid. Bovendien zorgt dit zelfzorggeneesmiddel ervoor dat je je na de migraine sneller beter voelt.

Bij migraine
Als je last hebt van migraine, of de auraverschijnselen waarneemt, neem je twee tabletten. Dit kun je het beste onmiddellijk na het verschijnen van de eerste migraine-symptomen doen.

Als het nodig is en de migraine voortduurt, neem je Excedrin nog een keer. Je mag de dosering herhalen na circa 4 tot 6 uur, maar neem niet meer dan 6 tabletten per dag. Gebruik Excedrin niet langer dan 3 dagen aaneen, als je de huisarts niet hebt geraadpleegd.

Bevat per filmomhulde tablet: 250 mg acetylsalicylzuur, 250 mg paracetamol en 65 mg cafeïne. Hulpstoffen: laag gesubstitueerd hydroxipropylcellulose, microkristallijne cellulose (E460), stearinezuur, hypromellose (E464), titaandioxide (E171), propyleenglycol, benzoëzuur (E210), carnaubawas (E903).

Klik hier onder voor de Excedrin bijsluiter

Ga naar: Excedrin bestellen

Deze Excedrin bijsluiter en deze site zijn geen vervanging voor medisch advies. Consulteer altijd een arts. Ga alsjeblieft verantwoordelijk om met je gezondheid en die van anderen.

 

Reacties zijn gesloten.

  • GezondheidGezondheid