Nu bestellen bij Bol.com

Dulcolax bijsluiter

Dulcolax bijsluiter

Onderaan vind je de Dulcolax bijsluiter.

Direct Dulcolax bestellen, klik hier.

Dulcolax tabletten, werkzaam gedurende de nacht.

Dulcolax tabletten kunt u het best nemen voor het slapengaan. Bij inname ’s avonds, heeft u ’s morgens effect. Een speciale coating (die bestand is tegen maagzuur en darmsappen) zorgt ervoor dat het actieve bestanddeel van de tabletten met comfort coating niet vrijkomt voordat de dikke darm bereikt is.

Yummygums vitamine gummies

De werkzame stof in de Dulcolax tabletten (Bisacodyl) prikkelt het darmslijmvlies. Hierdoor zullen de darmbewegingen versnellen en zal de inhoud van de darmen worden voortgestuwd.

Iedere tablet bevat een precies afgestemde hoeveelheid van het actieve ingrediënt Bisacodyl. Dit zorgt ervoor dat de Dulcolax tabletten ca. 6 – 8 uur na het innemen van de tablet(ten) al verlichting heeft.

Het is belangrijk om melkproducten of middelen tegen maagzuur niet te gebruiken als u Dulcolax neemt (of andere antacida en sommige protonpomp remmers). Door deze (genees) middelen neemt de pH waarde in de maag namelijk toe. De speciale comfort coating van de Dulcolax tabletten zorgt dat de werkzame stof niet vrijkomt in de maag. De comfort coating blijft bescherming bieden bij een lage pH waarde. Zodra de pH waarde stijgt, verliest de comfort coating zijn werking en komt bisacodyl vrij. Als bisacodyl al in de maag vrijkomt, kan men ernstige krampen krijgen. Bij gelijktijdig gebruik van middelen tegen maagzuur en/of melk kan overwogen worden om de Dulcolax zetpillen of de Dulcodruppels te gebruiken.

Dosering voor volwassenen 1 of 2 tabletten per dag
Geschikt voor volwassenen en kinderen boven 4 jaar
30 of 60 stuks verpakking

Raadpleeg altijd uw huisarts, drogist of apotheker en lees voor het gebruik de bijsluiter. Dulcolax, Dulcodruppels en Dulcopearls niet gebruiken bij overgevoeligheid van één van de bestanddelen of bij plotseling optredende buikpijn of een darmafsluiting.

Klik hier onder voor de Dulcolax bijsluiter

Deze Dulcolax bijsluiter en deze site zijn geen vervanging voor medisch advies. Consulteer altijd een arts. Ga alsjeblieft verantwoordelijk om met je gezondheid en die van anderen.

 

Reacties zijn gesloten.

  • GezondheidGezondheid