Nu bestellen bij Bol.com

Noscapect bijsluiter

Noscapect bijsluiter

Onderaan vind je de Noscapect bijsluiter.

Hoesten is een natuurlijke reactie van het lichaam wanneer je last hebt van geïrriteerde luchtwegen. Een ‘gewone’ hoest zorgt ervoor dat je door het ophoesten van slijm schadelijke stoffen kwijtraakt en daarmee de hoest weer ophoudt.

Bij droge hoest daarentegen heb je last van geïrriteerde luchtwegen, met het verschil dat je geen slijm ophoest. Door het vele hoesten wordt deze hoesten vaak alleen maar erger. ROTER Noscapect kan dan uitkomst bieden doordat het de hoestprikkel helpt verminderen.

Roter Noscapect Dragees werkt uitstekend bij prikkelhoest of droge hoest. De dragees bevatten noscapine als werkzame stof. Noscapine is een hoestprikkeldempende stof, het vermindert de neiging tot hoesten.
Roter Noscapect dragees zijn verkrijgbaar in doosjes van 20 stuks.

Yummygums vitamine gummies

Verspreid de momenten waarop u Roter Noscapect inneemt zo gelijkmatig mogelijk over de dag en in ieder geval met tussenpozen van tenminste 4 uur. De dragees in hun geheel doorslikken, desnoods met wat water. Niet stukbijten, omdat anders de bittere smaak van het geneesmiddel vrijkomt.

Klik hier onder voor de Noscapect bijsluiter

Deze Noscapect bijsluiter en deze site zijn geen vervanging voor medisch advies. Consulteer altijd een arts. Ga alsjeblieft verantwoordelijk om met je gezondheid en die van anderen.

 

Reacties zijn gesloten.

  • GezondheidGezondheid