Licht therapie lamp tegen depressie

litebook_advantage_lichttherapielamp
Wanneer de dagen in de herfst en winter steeds korter worden, en door bewolking ook donkerder, worden we steeds minder blootgesteld aan fel daglicht. Dit kan bij sommige mensen leiden tot sombere stemmingen en bijvoorbeeld slaapproblemen.

Licht therapie zorgt ervoor dat ons lichaam ook in de donkere maanden bloot wordt gesteld aan voldoende licht. Een daglichtlamp produceert een specifieke hoeveelheid lux (lux is een meeteenheid voor lichtintensiviteit) en/of licht van een bepaald kleurenspectrum. Dit heeft een positieve invloed op ons slaap- en waakritme en ons gevoel van welzijn.

Een daglichtlamp hoeft niet de hele dag gebruikt te worden. Voor de meeste apparaten is circa 15 tot 20 minuten per dag voldoende. Tijdens de behandeling kan bijvoorbeeld een boek of tijdschrift gelezen worden.

De Litebook ADVANTAGE is de verbeterde versie van de populaire Litebook Elite licht therapie lamp. De Litebook maakt gebruikt van speciale medische LEDs (Licht Emitterende Dioden). Het licht van de lampjes concentreert zich op de meest effectieve golflengte van licht (462 nanometer, blauw) om de biologische klok van het lichaam en de aanmaak van serotonine en mela-tonine op positieve wijze te beïnvloeden. Door deze hoge lichtefficiëntie hoeft u de Litebook dagelijks doorgaans maar 15 minuten te gebruiken op een armlengte afstand.

Yummygums vitamine gummies

Door de afwezigheid van een accu is de Litebook ADVANTAGE een zeer robuuste lichttherapielamp, waarbij de kans op een mogelijk defect sterk is geminimaliseerd. Vandaar dat de Litebook ADVANTAGE wordt aangeboden met een fabrieksgarantie van 5 jaar!

Meer hier over op: https://www.vitaminstore.nl/

Reacties zijn gesloten.