Nu bestellen bij Bol.com

Zovirax bijsluiter

zovirax bijsluiter

Onderaan vind je de Zovirax bijsluiter.

Hoe sneller je de behandeling van een koortslip begint, hoe beter. In feite, het beste moment om met de behandeling te beginnen is als je de tinteling voelt.

Dus voordat je daadwerkelijk iets ziet. Een koortslip wordt veroorzaakt door een virus en voor een effectieve behandeling van een koortslip is het belangrijk dat je een antivirale koortslipcrème gebruikt. Aciclovir is de meest gebruikte virusremmende werkzame stof in Nederland voor de behandeling van een koortslip. Deze stof zit ook in Zovirax.

Maar ook als je niet direct met de behandeling begint, heeft het zin om een antiviraal middel als Zovirax te gebruiken. Zovirax gaat verdere vermenigvuldiging van het virus tegen, verkort de periode van pijn en versnelt de genezing.

Select 2024Select 2024

Zorg voor voldoende nachtrust
Dit kan nooit kwaad en geeft je lichaam de mogelijkheid om tegen het virus te vechten.
Er zijn verschillende factoren die een koortslipuitbraak kunnen uitlokken, zoals een verminderde weerstand en fel zonlicht. Sommige mensen weten wat bij hen meestal een koortslip veroorzaakt. Als je vaker last hebt van een koortslip, is het handig voor je volgende uitbraak te onthouden wat bij jou deze koortslip heeft uitgelokt. Deze oorzaak kun je proberen uit de weg te gaan. Zo kun je ervoor zorgen dat je minder vaak last hebt van een koortslip.

De fabrikant van Zovirax Koortslip crème is de ontdekker van de werkzame stof Aciclovir. Zovirax bestaat uit een unieke combinatie van ingrediënten waarop GlaxoSmithKline een patent heeft. Dat betekent dat er op de markt geen andere producten verkocht mogen worden met deze effectieve combinatie.

Door de unieke samenstelling van stoffen versnelt Zovirax de genezing van een koortslip en is de meest gebruikte koortslip crème in Nederland.

Klik hier onder voor de Zovirax bijsluiter

Deze Zovirax bijsluiter en deze site zijn geen vervanging voor medisch advies. Consulteer altijd een arts. Ga alsjeblieft verantwoordelijk om met je gezondheid en die van anderen.

Reacties zijn gesloten.

  • GezondheidGezondheid