Nu bestellen bij Bol.com

Modicon bijsluiter

modicon bijsluiter

Onderaan vind je de Modicon bijsluiter.

MODICON is een anticonceptiepil die wordt gebruikt om zwangerschap te voorkomen. Anticonceptiepillen die twee hormonen bevatten, zoals MODICON, worden ‘combinatiepillen’ genoemd. De twee verschillende hormonen in MODICON zijn 500 microgram norethisteron (een progestageen) en 35 microgram ethinylestradiol (een oestrogeen). MODICON biedt betrouwbare bescherming tegen zwangerschap, op voorwaarde dat de pil correct wordt ingenomen, zonder dat een pil wordt vergeten.

Om de kans op het vergeten van de pil zo klein mogelijk te maken, kan het helpen om een vast tijdstip aan te houden voor het slikken van de pil. De combinatiepillen met 21 pillen per strip, zoals MODICON, slik je gedurende 3 weken en daarna heb je een stopweek. In de stopweek ben je ongesteld. Ook in de stopweek ben je beschermd tegen zwangerschap. Je kunt met deze pillen je stopweek en dus je ongesteldheid ook overslaan, door meteen te starten met de volgende strip. Ook het verschuiven van de stopweek, bijvoorbeeld omdat je op vakantie gaat, is mogelijk met de combinatiepillen met 21 pillen per strip.

Zoals alle geneesmiddelen kan MODICON bijwerkingen veroorzaken hoewel niet iedereen deze bijwerkingen krijgt. De meest voorkomende bijwerkingen bij het gebruik van MODICON kun je vinden in de onderstaande tabel. Raadpleeg de bijsluiter voor een overzicht van alle bijwerkingen. Daarnaast is het belangrijk om te weten dat MODICON een combinatiemethode is.
Bron: Anticonceptie.nl

Yummygums vitamine gummies

Klik hier onder voor de Modicon bijsluiter

Deze Modicon bijsluiter en deze site zijn geen vervanging voor medisch advies. Consulteer altijd een arts. Ga alsjeblieft verantwoordelijk om met je gezondheid en die van anderen.

Reacties zijn gesloten.

  • GezondheidGezondheid