Nu bestellen bij Bol.com

Zantac bijsluiter

zantac bijsluiter

Onderaan vind je de Zantac bijsluiter.

Zantac® voor langdurige verlichting bij brandend maagzuur en zure oprispingen.

Zantac® 75 tabletten kunt u innemen als u last heeft van brandend maagzuur en/of zure oprispingen.
Hoe werkt Zantac® 75?

Zantac® 75 tabletten behoren tot een groep van geneesmiddelen die H2-antagonisten heten. H2-antagonisten zorgen ervoor dat er tijdelijk minder zuur wordt gemaakt in de maag, zodat brandend maagzuur en zure oprispingen niet meer voorkomen. Er is wel genoeg zuur over voor de spijsvertering.

Yummygums vitamine gummies

De werkzame stof in dit middel is ranitidine (in de vorm van ranitidinehydrochloride). Ranitidine zorgt ervoor dat er tijdelijk minder zuur wordt gemaakt in de maag waardoor brandend maagzuur en zure oprispingen niet meer voorkomen.

Zodra u klachten krijgt, overdag of ‘s nachts, kunt u één tablet innemen. Zantac® 75 heeft een langdurige werking die ongeveer een half uur na inname begint. Zantac® 75 werkt tot 12 uur. Meestal is 1-2 tabletten per 24 uur voldoende. Indien nodig mogen maximaal 4 tabletten per 24 uur worden ingenomen. Neem niet meer dan de aanbevolen dosering. U kunt de tabletten Zantac® 75 met wat vloeistof doorslikken. Zantac® 75 is verkrijgbaar in een verpakking met 12, 24, of 48 tabletten.

Zantac® Snel is geschikt voor mensen met brandend maagzuur en zure oprispingen. Zantac® Snel tabletten kunnen gebruikt worden tijdens de zwangerschap en gedurende de periode dat borstvoeding wordt gegeven.

Zantac® Snel kauwtabletten bevat Phycodol™, een gepatenteerde formule gemaakt van een kwalitatief hoogwaardig extract uit bruine algen. Dit alginaat vormt een sterke beschermende laag boven de maaginhoud om te voorkomen dat maagzuur ontsnapt naar de slokdarm en te beschermen tegen pijn en ongemak.

Klik hier onder voor de Zantac bijsluiter

Deze Zantac bijsluiter en deze site zijn geen vervanging voor medisch advies. Consulteer altijd een arts. Ga alsjeblieft verantwoordelijk om met je gezondheid en die van anderen.

Reacties zijn gesloten.

  • GezondheidGezondheid