Nu bestellen bij Bol.com

Redomex bijsluiter

redomex bijsluiter

Onderaan vind je de Redomex bijsluiter.

Redomex doel is de behandeling van . Redomex handelt door het verhogen van de hoeveelheid van bepaalde natuurlijke stoffen in de hersenen die nodig zijn om geestelijke balans te behouden. Het is tricyclische antidepressiva.

Het wordt gebruikt om de stemming van patiënten met depressie verhogen. Depressie is een alles doordringende gevoel van verdriet en somberheid. Er wordt aangenomen dat bij sommige patiënten met depressie, abnormale niveaus van neurotransmitters (chemische stoffen die zenuwen gebruiken om te communiceren met elkaar) kunnen betrekking hebben hun depressie. Amitriptyline verheft stemming door het verhogen van het niveau van de neurotransmitters in de zenuwen van de hersenen.

Generieke naam van Redomex is Amitriptyline.

Sale / Solden 2021Sale / Solden 2021

Redomex is ook bekend als Amitriptyline, amitriptyline, Amidon, Amitryn, Tryptanol, Endep, Elatrol, Tryptizol, Trepiline, Laroxyl .., Saroten, Triptyl, Amitrip

Merk namen van Redomex zijn Redomex, Endep, Vanatrip

Heeft Redomex niet als u allergisch bent voor Redomex componenten zijn.

Heeft Redomex niet in als u zwanger bent, van plan bent zwanger te worden, of borstvoeding geeft.

Wees voorzichtig met Redomex als u lijdt aan of een voorgeschiedenis van een voorgeschiedenis van hartaanvallen, beroertes, bipolaire stoornis (manische-depressie), schizofrenie of een andere psychische ziekte, diabetes, overactieve schildklier, glaucoom, problemen met plassen, hart-en vaatziekten, epileptische aanvallen.

Wees voorzichtig met Redomex als u guanethidine (Ismelin), disulfiram (Antabuse), hartritme medicijnen zoals flecaïnide (Tambocor), propafenon ( Rhythmol), kinidine (Cardioquin, Quinidex, Quinaglute), cimetidine (Tagamet).

Vermijd alcohol.

Deze bijsluiter en deze site zijn geen vervanging voor medisch advies. Consulteer altijd een arts. Ga alsjeblieft verantwoordelijk om met je gezondheid en die van anderen.

Klik hier voor de redomex bijsluiter

Facebooktwittermail

Reacties zijn gesloten.

  • GezondheidGezondheid