Nu bestellen bij Bol.com

Sarixell bijsluiter

sarixell bijsluiter

Onderaan vind je de Sarixell bijsluiter.

Sarixell is een krachtige pijnstiller tegen stevige hoofdpijn, van de makers van Saridon.
Stevige hoofdpijn kan je dagelijkse bezigheden soms aardig verstoren. Het liefst zou je het rustiger aan willen doen, maar door je drukke bestaan is dat niet altijd mogelijk. Sarixell werkt snel en zorgt voor effectieve pijnverlichting zodat je er weer volop tegenaan kunt. Sarixell bevat 400 mg ibuprofen.
De behandeling van migraine gebeurt voornamelijk met pijnstillers en speciale migrainemiddelen. Sarixell helpt bij verlichting van migraine.

Sarixell is speciaal tegen stevige hoofdpijn en werkt ook ter verlichting van migraine. Daarnaast kan Sarixell gebruikt worden voor spierpijn en pijn in de gewrichten, spit, menstruatiepijn, kiespijn, koorts en pijn bij griep en verkoudheid en koorts en pijn na vaccinatie.

Eén Sarixell-tabletje met unieke samenstelling werkt zo snel doordat:

Yummygums vitamine gummies

Het snel uit elkaar valt in de maag
Het snel wordt opgenomen in het lichaam

De snelle werking is voornamelijk te danken aan de toevoeging van het component natriumwaterstofcarbonaat. Het tabletje wordt snel opgenomen in het lichaam en werkt sneller dan 2 gewone tabletjes paracetamol of ibuprofen.

Sarixell werkt speciaal tegen stevige hoofdpijn
Sarixell brengt snel en effectief verlichting

De kleine tabletjes van Sarixell zijn prettig in gebruik
gemakkelijk te slikken dankzij de ovale vorm
aangenaam te slikken dankzij de filmomhulling
eenvoudig te breken dankzij de breukstreep

Bij overgevoeligheid voor ibuprofen of één van de overige bestanddelen van het product of andere ontstekingsremmende middelen; maag- of darmzweer, ontsteking van de dikke darm, andere bloedingen zoals hersenbloeding of verhoogde bloedingsneiging, ernstige nier- en/of leverfunctiestoornissen, ernstig hartfalen, behandeling met antistollingsmiddelen.

Klik hier onder voor de Sarixell bijsluiter

Deze Sarixell bijsluiter en deze site zijn geen vervanging voor medisch advies. Consulteer altijd een arts. Ga alsjeblieft verantwoordelijk om met je gezondheid en die van anderen.

Reacties zijn gesloten.

  • GezondheidGezondheid