Nu bestellen bij Bol.com

Valdispert bijsluiter

valdispert bijsluiter

Onderaan vind je de Valdispert bijsluiter.


Natuurlijke rustgevers

Al decennia lang is Valdispert expert op het gebied van natuurlijke rustgevers. Onder deze bekende merknaam worden inmiddels tien producten gebracht die verkrijgbaar zijn bij uw drogisterij, apotheek en soms ook bij de supermarkt. De natuurlijke rustgevers van Valdispert bevatten plantaardige extracten als werkstoffen. U kunt deze gezondheidsproducten met een gerust gevoel en gedurende langere tijd gebruiken.

Alle producten van Valdispert zijn gebaseerd op natuurlijke en plantaardige ingrediënten. Voor zover bekend kunnen deze in de juiste doseringen regelmatig en gedurende langere tijd gebruikt worden.

Sint 2023Sint 2023

Links in het menu vindt u meer informatie over de verschillende natuurlijke werkstoffen die in de verschillende producten van Valdispert gebruikt worden.

De wortel van Valeriaan bevat vluchtige olie en valepotriaten die een rustgevende invloed hebben. Valeriaan wordt gebruikt bij een zenuwachtig gevoel, stresssituaties, om lekker te slapen en examenspanning. Valeriaan is een plantaardig middel dat op natuurlijke wijze rust brengt.

Hop is een tweeslachtige plant van de familie Cannab(in)aceae evenals de hennepplant. Het is een linksom windende kruipplant met karakteristieke ‘bellen' die in augustus en september aan de vrouwelijke plant groeien. Hop heeft een rustgevende en slaapopwekkende invloed.

Klik hier onder voor de Valdispert bijsluiter

Deze Valdispert bijsluiter en deze site zijn geen vervanging voor medisch advies. Consulteer altijd een arts. Ga alsjeblieft verantwoordelijk om met je gezondheid en die van anderen.

Reacties zijn gesloten.

  • GezondheidGezondheid