Nu bestellen bij Bol.com

Zaldiar bijsluiter

Zaldiar bijsluiter

Onderaan vind je de Zaldiar bijsluiter.

Direct Zaldiar bestellen, klik hier.

De werkzame stoffen in Zaldiar zijn tramadol en paracetamol. Tramadol is sinds 1977 internationaal op de markt en paracetamol sinds 1893.

Deze combinatie is uitsluitend op recept verkrijgbaar in tabletten en bruistabletten en wordt gebruikt bij ernstige pijn.

Paracetamol werkt pijnstillend en koortsverlagend.

Yummygums vitamine gummies

Het is te gebruiken bij verschillende soorten pijn, hoofdpijn, migraine, koorts, griep, verkoudheid, keelpijn, bijholteontsteking, middenoorontsteking, oorpijn, artrose (versleten gewrichten), spierpijn, gewrichtspijn en menstruatieklachten.

Zaldiar  verstoort de pijnsignalen die het lichaam naar de hersenen stuurt. Je ervaart daardoor de pijn veel minder hevig, en blijft ook veel rustiger. De combinatie van tramadol en paracetamol is door de samenwerking van de medicijnen zeer effectief in het bestrijden van pijn, zowel plaatselijk als algemeen pijnstillend. Het medicijn werkt binnen een uur na inname. en de capsules werken tussen de 6 tot 8 uur.

Klik hier voor de Zaldiar bijsluiter


Deze Zaldiar bijsluiter en deze site zijn geen vervanging voor medisch advies. Consulteer altijd een arts. Ga alsjeblieft verantwoordelijk om met je gezondheid en die van anderen.

Reacties zijn gesloten.

  • GezondheidGezondheid