Nu bestellen bij Bol.com

Primatour bijsluiter

Primatour bijsluiter

Onderaan vind je de Primatour bijsluiter.

Reisziekte is de verzamelnaam van wagen-, zee- en luchtziekte. Alhoewel de naam anders doet vermoeden, hoef je niet op vakantie te gaan om last te krijgen van reisziekte. Zelfs tijdens korte ritjes zoals naar opa en oma, de dierentuin of naar een attractiepark kunnen verschijnselen van reisziekte optreden.

Primatour is al jaren het meest gebruikte geneesmiddel tegen elke vorm van reisziekte.

Primatour bevat als enige reistablet een combinatie van twee werkzame stoffen, namelijk een kortwerkend (chloorcyclizine) en een langwerkend (cinnarizine) antihistaminicum. Dit maakt Primatour geschikt voor zowel korte als lange reizen.

Yummygums vitamine gummies

Bij reisziekte wordt in het slaap- en waakcentrum in de hersenen de stof histamine vrijgegeven dat het braakcentrum prikkelt. De gevolgen van deze prikkeling laten zich raden…
Primatour bevat zowel een kort- als langwerkend antihistaminicum. Een antihistaminicum is een stof die de werking van histamine tegengaat.

De werkzame stoffen in Primatour zorgen ervoor dat het braakcentrum niet wordt geprikkeld, zodat de verschijnselen die met reisziekte gepaard gaan, achterwege blijven. Als Primatour is ingenomen, begint het na een uur te werken.

De Primatour tabletjes hebben aan beide kanten een kruisbreuk. Daardoor zijn de tabletjes makkelijker te breken in de juiste (kinder)dosering. Primatour kan voor kinderen een bittere smaak hebben. De bittere smaak die vooral naar voren komt als het tablet gebroken wordt, is afkomstig van de antihistaminica die in Primatour zitten. Dit zijn precies de stoffen die ervoor zorgen dat de misselijkheid die met reisziekte gepaard gaat, afneemt dan wel verdwijnt. Tip: je kunt een tabletje met wat water, limonade of geprakt in een stukje fruit innemen.

Klik hier onder voor de Primatour bijsluiter

Deze Primatour bijsluiter en deze site zijn geen vervanging voor medisch advies. Consulteer altijd een arts. Ga alsjeblieft verantwoordelijk om met je gezondheid en die van anderen.

Reacties zijn gesloten.

  • GezondheidGezondheid