Nu bestellen bij Bol.com

Sanalgin bijsluiter

Sanalgin Bijsluiter

Onderaan vind je de Sanalgin bijsluiter.

Sanalgin ® pijnstiller is al vele jaren in Nederland verkrijgbaar, het is een sterke en natuurlijke pijnstiller. Sanalgin® is een pijnstiller die behoort tot de groep pijnstillende en koortsverlagende geneesmiddelen. Sanalgin® wordt gebruikt bij koorts en pijn, bij griep en verkoudheid, koorts en pijn na inenting, en verder bij hoofdpijn, kiespijn, zenuwpijn, spit, spierpijn, of menstruatie.

De pijn neemt binnen een half uur na inname af. Deze werking houdt 3 tot 6 uur aan.
Gebruik alleen als u pijn heeft. Stop als de pijn is verdwenen. Gebruikt u dit medicijn meer dan 15 dagen per maand tegen hoofdpijn? Dit kan juist hoofdpijn veroorzaken. Neem contact op met uw arts.

Let op: kans op maag- en darmzweren en bloedingen. Bent u ouder dan 70 jaar, heeft u eerder een maag- of darmzweer gehad, of gebruikt u anti-bloedstollingsmedicijnen? Dan heeft u een maagbeschermer nodig. Vraag uw arts of apotheker hiernaar.
Meestal helpt paracetamol voldoende om de pijn te bestrijden. Paracetamol in combinatie met propyfenazon en coffeïne zorgt voor meer bijwerkingen dan alleen paracetamol. Daarom wordt het gebruik afgeraden.

Yummygums vitamine gummies

Propyfenazon in dit medicijn kan schadelijk zijn tijdens de zwangerschap. Gebruik het alleen in overleg met uw arts, maar NIET na de 7e maand van de zwangerschap.

Samenstelling Sanalgin:
Pro­py­fen­azon (250 mg/ta­blet), pa­ra­ce­ta­mol (250 mg/ta­blet) en cof­fe­ï­ne (46 mg/ta­blet), an­de­re be­stand­de­len (hulp­stof­fen): aard­ap­pel­zet­meel, ste­a­ri­ne­zuur (E570), mag­ne­si­umste­a­raat (E572), talk (E553b), na­tri­um­car­boxy­me­thyl­cel­lu­lo­se (E466), po­ly­vi­nyl­pyr­ro­li­don (E1201) en ge­la­ti­ne.

Klik hier onder voor de Sanalgin bijsluiter

Deze Sanalgin bijsluiter en deze site zijn geen vervanging voor medisch advies. Consulteer altijd een arts. Ga alsjeblieft verantwoordelijk om met je gezondheid en die van anderen.

Reacties zijn gesloten.

  • GezondheidGezondheid