Nu bestellen bij Bol.com

Amoxicilline bijsluiter

Amoxicilline bijsluiter

Onderaan vind je de Amoxicilline bijsluiter.

Amoxicilline bestellen klik hier.

Amoxicilline behoort tot de groep geneesmiddelen die penicilline-antibiotica worden genoemd. Penicilline-antibiotica werken tegen infecties met bacteriën.

Amoxicilline is een penicillinederivaat dat als breedspectrumantibioticum veel gebruikt wordt bij velerlei infecties. Amoxicilline behoort tot de geneesmiddelen die penicillineantibiotica worden genoemd en is actief tegen zowel grampositieve als gramnegatieve bacteriën. De werkzame stof, bètalactam, verhindert de celwandsynthese door de bacterie, waardoor hij zich niet kan vermenigvuldigen.

Sale / Solden 2021Sale / Solden 2021

Artsen schrijven het voor bij veel soorten infecties met bacteriën, zoals luchtweginfecties ( , acute bronchitis, middenoorontsteking, bijholteontsteking), , , Chlamydia, ziekte van Lyme, maag- of darmzweer en bij een hersenvliesontsteking.

Bijwerkingen:

Het gebruik van amoxicilline kan ongewenste bijwerkingen hebben. De meest voorkomende zijn huiduitslag, jeuk en maagdarmklachten. Een andere mogelijke bijwerking is een allergie voor amoxicilline. De symptomen van deze allergie zijn jeuk en huiduitslag.

Klik hier onder voor de Amoxicilline bijsluiter

Deze Amoxicilline bijsluiter en deze site zijn geen vervanging voor medisch advies. Consulteer altijd een arts. Ga alsjeblieft verantwoordelijk om met je gezondheid en die van anderen.

Facebooktwittermail

Reacties zijn gesloten.

  • GezondheidGezondheid