Nu bestellen bij Bol.com

Derma wondgel bijsluiter

VSM Derma wondgel bijsluiter

Onderaan vind je de VSM Derma wondgel bijsluiter.

VSM Derma wondgel helpt bij de behandeling van kleine snij-, schaaf- en brandwonden. Het is een natuurlijk middel met Actieve Medische Ingrediënten Olile-Active™ en Spirucal-Active™.

De huid is het grootste orgaan van de mens. De belangrijkste functie van de huid is bescherming tegen invloeden van buitenaf. De huid heeft ook een functie bij het afscheiden van overtollig vocht, de regulering van de lichaamstemperatuur en de aanmaak van vitamine D. Door vallen, stoten, snijden, schaven of verbranden kan de huid beschadigen en is deze vatbaar voor infectie.

Gebruik VSM Derma wondgel voor de behandeling van kleine snij-, schaaf- en brandwonden. Dankzij de Actieve Medische Ingrediënten Olile-Active™ en Spirucal-Active™ creëert de gel een beschermend laagje op de huid om het risico op infecties te verkleinen. VSM Derma wondgel vermindert jeuk, bevordert de natuurlijke wondgenezing en voorkomt littekenvorming. De gel is te gebruiken vanaf 0 jaar.

Yummygums vitamine gummies

Dankzij de Actieve Medische Ingrediënten Spirucal-ActiveT en Olile-ActiveT creëert de gel een beschermend laagje op de huid om het risico op infecties te verkleinen, het vermindert jeuk, bevordert de natuurlijke wondgenezing en voorkomt littekenvorming.

Klik hier onder voor de VSM Derma wondgel bijsluiter

Deze VSM Derma wondgel bijsluiter en deze site zijn geen vervanging voor medisch advies. Consulteer altijd een arts. Ga alsjeblieft verantwoordelijk om met je gezondheid en die van anderen.

Reacties zijn gesloten.

  • GezondheidGezondheid