Nu bestellen bij Bol.com

Dormiplant valeriaan bijsluiter

VSM Dormiplant valeriaan bijsluiter

Onderaan vind je de VSM Dormiplant valeriaan bijsluiter.

VSM Dormiplant Valeriaan is een plantaardig geneesmiddel op basis van 500 mg valeriaanwortel extract dat gebruikt kan worden bij slaapstoornissen.

Als je al geruime tijd slecht slaapt en daardoor overdag niet goed functioneert, kun je last hebben van slapeloosheid ofwel een slaapstoornis. Je dagelijkse functioneren kan hierdoor belemmerd worden omdat je moe of prikkelbaar bent. Ook je concentratie en prestatie kan te lijden hebben onder je slaapstoornis.

De angst dat je niet slaapt is al genoeg om je nachtrust te verstoren. Stoppen met piekeren is makkelijker gezegd dan gedaan. Probeer te achterhalen waarom jij wakker ligt, pas je ritme aan en luister vooral naar je lichaam en naar wat jij nodig hebt om je goed te voelen. De hoge concentratie valeriaanwortel extract in Dormiplant Valeriaan zorgt ervoor dat je op een natuurlijke manier tot rust komt.

Yummygums vitamine gummies

Klik hier onder voor de VSM Dormiplant valeriaan bijsluiter

Deze VSM Dormiplant valeriaan bijsluiter en deze site zijn geen vervanging voor medisch advies. Consulteer altijd een arts. Ga alsjeblieft verantwoordelijk om met je gezondheid en die van anderen.

Reacties zijn gesloten.

  • GezondheidGezondheid