Nu bestellen bij Bol.com

Mercilon bijsluiter

mercilon bijsluiter

Onderaan vind je de Mercilon bijsluiter.

MERCILON® (destrogestrel / ethinylestradiol) is een anticonceptiepil die wordt gebruikt om zwangerschap te voorkomen. Anticonceptiepillen die twee hormonen bevatten, zoals MERCILON, worden ‘combinatiepillen’ genoemd. De twee verschillende hormonen in MERCILON zijn desogestrel (een progestageen) en ethinylestradiol (een oestrogeen). MERCILON bevat 20 microgram ethinylestradiol en 150 microgram desogestrel. Een combinatiepil biedt betrouwbare bescherming tegen zwangerschap, op voorwaarde dat de pil correct wordt ingenomen, zonder dat een pil wordt vergeten.

Zoals alle geneesmiddelen kan MERCILON bijwerkingen veroorzaken hoewel niet iedereen deze bijwerkingen krijgt. De meest voorkomende bijwerkingen bij het gebruik van MERCILON kun je vinden in de onderstaande tabel. Raadpleeg de bijsluiter voor een overzicht van alle bijwerkingen. Daarnaast is het belangrijk om te weten dat MERCILON een combinatiemethode is. Als je een combinatiemethode zoals MERCILON gebruikt, heb je een hoger risico om trombose te krijgen dan als je geen combinatiemethode gebruikt.

Klik hier onder voor de Mercilon bijsluiter

Yummygums vitamine gummies

Deze Mercilon bijsluiter en deze site zijn geen vervanging voor medisch advies. Consulteer altijd een arts. Ga alsjeblieft verantwoordelijk om met je gezondheid en die van anderen.

Reacties zijn gesloten.

  • GezondheidGezondheid