Nu bestellen bij Bol.com

Lovette bijsluiter

Lovette bijsluiter

Onderaan vind je de Lovette bijsluiter.

Lovette is een anticonceptiepil.

Elke tablet bevat een kleine hoeveelheid van twee verschillende vrouwelijke hormonen, namelijk 0,100 mg levonorgestrel (een hormoon met progesteron-achtige werking) en 0,020 mg ethinylestradiol (een hormoon met oestrogene werking).

Anticonceptiepillen die twee hormonen bevatten worden ‘combinatiepillen’ genoemd. Vanwege de kleine hoeveelheid hormonen is Lovette een zogenaamde lichte pil.

Yummygums vitamine gummies

Omdat de beide hormonen in alle tabletten in de strip in dezelfde hoeveelheid gecombineerd zijn, wordt het een éénfase-combinatiepil genoemd (‘de combinatiepil’).

De combinatiepillen met 21 pillen per strip, zoals LOVETTE, slik je gedurende 3 weken en daarna heb je een stopweek. In de stopweek ben je ongesteld. Ook in de stopweek ben je beschermd tegen zwangerschap. Je kunt met deze pillen je stopweek en dus je ongesteldheid ook overslaan, door meteen na de vorige strip door te gaan met de volgende strip. Ook het verschuiven van de stopweek, bijvoorbeeld omdat je op vakantie gaat, is mogelijk met de combinatiepillen met 21 pillen per strip.

Raadpleeg de bijsluiter voor een overzicht van alle bijwerkingen.

Klik hier onder voor de Lovette bijsluiter

Deze Lovette bijsluiter en deze site zijn geen vervanging voor medisch advies. Consulteer altijd een arts. Ga alsjeblieft verantwoordelijk om met je gezondheid en die van anderen.

Reacties zijn gesloten.

  • GezondheidGezondheid